HZVV meer dan voetbal alleen

Trainingsschema 2024/25

HZVV Logo

Het trainingsschema 2024/25 is klaar. Net als voorgaande seizoenen was het weer een complexe puzzel om alle (jeugd)teams zodanig in te plannen dat ze twee keer per week de gelegenheid hebben om te kunnen trainen. Op basis van de verkregen input en in overleg en afstemming met de (technische) coördinatoren en de HJO’s is dat gelukt. Mochten er structurele aanpassingen nodig zijn, dan gaat dat via deze personen. Individuele verzoeken van teams worden door het wedstrijdburo niet in behandeling genomen.

In het trainingsschema zijn nog enkele lege plekken. Deze zijn bedoeld voor (senioren)-teams die een keer extra willen trainen of voor oefenwedstrijden. Reserveringen lopen via het wedstrijdburo.

Verzoek aan een ieder is om zich aan dit trainingsschema te houden. Het is zeker niet toegestaan om zonder toestemming te trainen op veld 4 of 5.

Vanaf maandag 5 augustus kan er weer getraind worden. Wel is het nodig als je in de maand augustus wilt trainen, dit (minimaal 2 dagen van tevoren) doorgeeft. Zie ook dit eerder gepubliceerde artikel over de zomerstop en zomeravondvoetbal.

Terug