HZVV meer dan voetbal alleen

Zomerstop/zomeravondvoetbal

Het seizoen 2023/24 nadert zijn einde. Tot en met 27 juni kan er nog getraind worden. Wel geldt dat in de periode vanaf maandag 10 juni t/m 27 juni alleen getraind kan worden na aanmelding (minimaal een dag van te voren doorgeven).

In de periode tussen maandag 1 juli en zaterdag 3 augustus worden de kleedkamers en ballenhok niet geopend en kan er dus niet getraind worden door de HZVV-teams, met uitzondering van HZVV 1. Voor hen begint de competitie al op 24 augustus en starten al eerder met de voorbereiding op het seizoen 2024/25.

Wel is er vanaf woensdag 26 juni t/m woensdag 21 augustus is er weer ‘zomeravondvoetbal’. Elke woensdagavond is er dan vanaf 19.30 uur gelegenheid om een balletje te trappen. Er zijn dan ook een aantal  kleedkamers beschikbaar om je om te kleden en te douchen. Ook zal dan vanaf circa 20.45 uur de kantine geopend zijn voor een drankje.

Vanaf maandag 5 augustus is het voor teams weer mogelijk om te trainen. Wel geldt voor de hele maand augustus dat aanmelding vooraf nodig is.     

Terug