HZVV meer dan voetbal alleen

Lidmaatschap HZVV & kabouters

Gegevens wijzigen lidmaatschap

Ben je verhuisd, of zijn er andere gegevens gewijzigd? Geef dit aan ons door via een e-mail naar leden@hzvv.nl.

Lidmaatschap senioren

Wil je je aanmelden als senior dan kan dat via onderstaan aanmeldingsformulier:

Lidmaatschap teams JO8 t/m JO19 & MO15 t/m MO20

Een lidmaatschap van HZVV begint met het gratis meetrainen met een team van de juiste leeftijdscategorie. In samenspraak met trainers en jeugdcoördinatoren wordt gekeken welk team qua plezier en/of prestatie het beste aansluit.

Ben je geïnteresseerd en wil je jezelf of jouw kind hiervoor opgeven? Verstuur dan een e-mail naar hjo@hzvv.nl en vermeld naam, geboortedatum en telefoonnummer en dan hoor je snel van ons!

Kabouters

HZVV organiseert kaboutervoetbal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers leren jongens en meisjes de eerste beginselen van het voetbal. De trainingen worden verzorgd door ouders die zich daarvoor aangemeld hebben. We leren niet alleen om met de bal om te gaan, maar ook met het team en de tegenstanders. 

We trainen op de velden van HZVV. Dit gebeurt elke zaterdagochtend van 10.15 uur tot ongeveer 11.00 uur buiten de vakanties om. Deelname aan het kaboutervoetbal is gratis.

Heb je vragen of wil je jouw kind aanmelden voor het kaboutervoetbal? Verstuur dan een e-mail naar kabouters@hzvv.nl. We ontvangen dan graag de naam, de geboortedatum en het telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken. Tevens kun je aangeven of je ook mee wilt helpen bij de trainingen!

Na de aanmelding communiceren we via een groepsapp. De trainers gebruiken de app om informatie te geven en ouders kunnen hun kind hier afmelden als dat nodig is. Kledingvoorschriften zijn er niet bij de kabouters, al is sportieve kleding wel aangeraden.

Afmelden lidmaatschap