HZVV meer dan voetbal alleen

HZVV OldStars

Old Stars

Sinds augustus 2015 is HZVV Old Stars een officiële afdeling van HZVV.
De HZVV Old Stars is met acht deelnemers begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een groep van 25 zestig plussers (mannen en vrouwen).

Trainer Jans Blaauw verzorgt samen met de assistent trainers Jantinus Mulder en Daan van der Sleen gevarieerde Walking Football trainingen.

HZVV was pionier in Drenthe en naar aanleiding van uitingen in de pers en door een filmpje op RTV Drenthe heeft dit andere verenigingen gestimuleerd om ook een afdeling Walking Football op te richten.

Er wordt iedere woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur op het hoofdveld getraind. Het gaat ook voor een groot deel om de gezelligheid. Vanaf 9.30 uur drinken de Old Stars gezamenlijk een kop koffie en praten na afloop gezellig na in de kantine. Naast leden en oud-leden van HZVV hebben zich ook niet-leden verbonden aan de Old Stars. Het is een mooie manier voor zestigplussers om in beweging te blijven door middel van de voetbalsport. Er mag echter niet gerend worden en de bal mag niet hoger gespeeld worden dan heuphoogte.

Naast de woensdagmorgen zijn er ook een aantal “betere Walking Footballers” die mee doen in een regionale competitie.

HZVV Old Stars heeft ook een eigen hoofdsponsor en dat is de Zorgzaak. De ZorgZaak in Hoogeveen stelt de sportkleding ter beschikking .

Wie belangstelling heeft voor deze bloeiende tak van HZVV is tijdens het voetbalseizoen elke woensdagmorgen vanaf 9.30 uur van harte welkom in de kantine van HZVV. Een nieuw adspirant lid mag gratis 2 keer mee doen ter kennismaking.

Meer weten?

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen via e-mail: oldstars@hzvv.nl
HZVV Old Stars hebben zich officieel aangemeld bij de KNVB. Voor meer algemene informatie kunt u deze website  raadplegen.

Oldstars 20 maart 2024