HZVV meer dan voetbal alleen

Zaterdag 18 juni groot jeugdtoernooi bij HZVV

Na 2 coronajaren geen groot jeugdtoernooi bij HZVV is het aanstaande zaterdag eindelijk weer zover: 65 Teams zullen, verdeeld over 40 Jo8, Jo9 en Jo10 teams ’s morgens en 25 Jo11 en Jo12 teams in de middag de weg naar ons mooie sportpark maken.

Logo WK2022

Het thema is dit keer het WK 2022. Dus alle teams worden op ons hoofdveld op een groot podium gepresenteerd aan het publiek met de naam van een WK deelnemer, zoals bijvoorbeeld Brazilië, Duitsland of Spanje. Alle landen zijn aanwezig aanstaande zaterdag. 

Tussen de wedstrijden door kan er met het hele team op een doel met gaten worden geschoten om een schitterende prijs, namelijk met het hele team naar een wedstrijd van FC Groningen. Hiervoor willen we de FC (en met name Edwin Froma) erg bedanken!

Ook kan er deze dag op een springkussen worden gesprongen, worden gevoetbald in de pannakooi of een leuke prijs worden gewonnen bij het enveloppenspel. En natuurlijk is er een gezellig terras voor een hapje en een drankje.

Met 65 teams, wat ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes wordt het natuurlijk een drukke, maar vast gezellige dag. Vele vrijwilligers zullen deze dag hun uiterste best doen om het een waar voetbalfeest te maken. We hopen dat u nog even langs komt om een nieuwe Arjen Robben of Frenkie de Jong aan het werk te zien. Doe dat dan, in verband met de te verwachten drukte, op de fiets.

Graag tot zaterdag!

Terug