HZVV meer dan voetbal alleen

Wijziging van adresgegevens?

Als je gaat verhuizen, dan is het verstandig om aan vrienden, bekenden en allerlei instanties een adreswijziging te sturen. Ook de ledenadministratie van HZVV wil dan graag je nieuwe adres weten. Ook al gaan er tegenwoordig veel berichten via de mail of Whatsapp, wij willen toch graag onze gegevens op orde hebben. Al was het maar om te weten op welk adres de jaarlijkse HZVV presentatiegids moet worden afgeleverd.

Ben je de afgelopen tijd verhuisd en weet je niet op welk adres je nu staat geregistreerd als lid van HZVV? Dit kun je zelf eenvoudig nagaan via de app voetbal.nl

Gebruik je deze app al, ga dan via Instellingen naar Mijn gegevens. Daar kun je zien hoe je bij HZVV staat geregistreerd met welk adres en welk telefoonnummer. Dit kun je hier ook zelf aanpassen.

Gebruik je de app voetbal.nl nog niet, maak dan een account aan met het e-mailadres waarmee je bij HZVV staat ingeschreven. Is dit e-mailadres niet meer actueel of wil je je bankrekeningnummer wijzigen, geef dit dan even door aan de ledenadministratie via leden@hzvv.nl.

Terug