HZVV meer dan voetbal alleen

Wegrestaurant De Raket balsponsor bij HZVV 1 – WVV 1

Wegrestaurant De Raket

Wegrestaurant De Raket is een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij Afslag 24 ’De Wijk’.

Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of lekkere maaltijd.

Ze bieden je een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Speciaal houden ze natuurlijk rekening met de chauffeur. Voor de chauffeurs hebben ze dagelijks naast een uitgebreide plate-kaart een wisselend drie-gangen menu. Daarnaast biedt De Raket o.a. vergaderruimte, bewaakt parkeren en hotelkamers aan.

Wegrestaurant De Raket in Rogat ademt een gevoel van nostalgie uit. Ze hebben in het restaurant ook nog steeds de oude foto’s hangen van trucks die hier dertig jaar geleden op de parking stonden’’.

Eigenaar van wegrestaurant De Raket is Ferdinand Hup. Hij heeft de wereld zien veranderen in het wegrestaurant en juist daarom koestert Ferdinand de ouderwetse gezelligheid: Onze stamtafel zit iedere avond vol maar je ziet dat de nieuwe generatie onder het eten druk is met de telefoon, om daarna de cabine in te duiken om de laptop op te starten. De oude garde blijft nog even gezellig zitten en praat met elkaar.

Het restaurant heeft een beveiligde parkeerplaats met ruimte voor ruim 100 vrachtwagen combinaties. Ook LZV’s en zwaar transport combinaties vinden er een plek.

Wegrestaurant De Raket is gelegen aan de A28, afrit 24 De Wijk. Industrieweg 2, 7949 AK, Rogat en is telefonisch bereikbaar via 0522-441099

Het restaurant is geopend op maandag vanaf 7:00 tot 24:00 uur, en de rest van de week vanaf 5:00 uur.

Wegrestaurant De Raket wenst HZVV 1 een mooie en sportieve wedstrijd met als beloning de 3 punten.

Terug