HZVV meer dan voetbal alleen

We zijn er zo weer!

we zijn er zo weer

De schoolvakanties zijn deze week begonnen, de trainingen liggen stil en zaterdags komt ook ons park bij van de wekelijkse drukte tijdens de competitie. Even, op onze Leeuwinnen na, is het geen voetbal dat de klok slaat. Wel blijven we als bestuur op de achtergrond, weliswaar in een wat lager tempo, gewoon doorgaan met het aangaan van de nodige uitdagingen. Die ook nu weer helaas te maken hebben met onze portemonnee. Net als bij veel van ons, heeft dit vooral te maken met de toegenomen (energie)kosten. We proberen wat dat betreft als club ook meteen een vlucht naar voren te maken, door te onderzoeken welke bezuinigingen we, in combinatie met de nodige duurzaamheidsmaatregelen, kunnen realiseren voor wat betreft ons energieverbruik.

Een andere actie, die op de achtergrond doorloopt, is de organisatie van de seizoenstart. In overleg met de gemeente is de vervanging van het kunstgras van het hoofdveld en onze ‘Jeugdarena’, eind augustus/begin september, gepland. Uiteraard zal dit wat organisatorische voeten in aarde hebben, maar we zijn dan ook meteen weer voor de komende ca. 10 seizoenen klaar.   

Ook nog even zomerse complimenten voor de ‘grote schoonmaakploeg’, die er weer voor gezorgd heeft dat we straks met elkaar weer een opgeruimde en schone accommodatie binnen kunnen lopen. Daarnaast verdienen ook Ruben, Mark en ‘hun’ dames, samen met alle trainers/leiders bij de jeugd, de complimenten. Zij hebben er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de inname van alle kleding van de jeugd prima verlopen is en inmiddels al grotendeels weer klaar ligt voor de start van het nieuwe seizoen.

Inmiddels richten we ons ook alweer heel concreet op het nieuwe seizoen en wel met de start van de 10de editie van het toernooi om de Offerein-bokaal. Het mag dus nu dan even rustig zijn op onze accommodatie, maar we zijn er zo weer.

Tot slot wens ik, uiteraard ook namens mijn mede bestuursleden, alle HZVV-ers een ongelofelijke plezierige zomervakantie toe en we hopen jullie allemaal binnenkort weer in goede gezondheid op ons park te ontmoeten.

Henk de Jong

Terug