HZVV meer dan voetbal alleen

Vacature keeperstrainer seizoen 2023-2024

Zaterdagclub HZVV uit Hoogeveen, uitkomend in de 4e divisie B, is voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze keeperstrainer. De club heeft ruim 1100 leden en beschikt over een nieuw kunstgrasveld, waarop het 1e elftal dinsdag- en donderdagavond traint.

Functieomschrijving
Het trainen en begeleiden van onze eerste drie selectiekeepers tijdens de keeperstrainingen en teamtrainingen. Dit betreft in eerste instantie één avond in de week, waarbij in samenspraak met de technische commissie en de technische staf gesproken kan worden over een verdere invulling.

Wij zoeken iemand met ervaring, die zelfstandig en in teamverband kan werken en bereid is zich te conformeren aan de visie van de club. De keeperstrainer speelt een actieve rol in de ontwikkeling van de keepers, zowel op persoonlijk vlak als op voetbaltechnisch gebied.

De keeperstrainer is zoveel als mogelijk op wedstrijddagen aanwezig om de keepers te begeleiden, te observeren en te beoordelen. Ben je proactief, flexibel en loyaal, beschik je over sociale, communicatieve en pedagogische vaardigheden, dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat wij bieden
Een prachtige accommodatie, een bruisende vereniging, een sterke selectie en uiteraard een passende vergoeding, reiskosten en trainingskleding.

Heb je belangstelling om bij een van de grootste en mooiste clubs in het Noorden aan de slag te gaan, stuur dan een reactie met motivatie en CV naar voetbalzaken@hzvv.nl

Terug