HZVV meer dan voetbal alleen

Trouwe HZVV-er Arie Kok overleden

kaars

Erelid en zeer trouw HZVV-er Arie Kok is na een strijd van 5 jaar tegen kanker op 77-jarige leeftijd overleden. Zeer vriendelijk en altijd voor HZVV klaar staand dat was Arie. Hij begon zoals zo velen als jeugdleider bij het F-team van zoon Ewold. Na deze start zou Arie nooit meer weggaan bij HZVV. Het was zijn lust en zijn leven.

Natuurlijk zat hij in de ploeg van de rijwiel vierdaagse. Was leider bij zowel dames-1, als jaren bij heren-1. Vele jaren ook grensrechter en daarna regelde hij (toen nog vele formulieren) de formaliteiten rondom HZVV-1 en zorgde voor de ontvangst van de scheidsrechters. Hij was op die manier zeker zo’n 15 jaar betrokken bij HZVV-1. Arie was na een lange loopbaan bij Philips in de VUT (vervroegd pensioen) en ging dus gewoon door bij HZVV. Achter de bar was hij een vriendelijk gastheer. Zowel in de oude als nieuwe kantine was hij in die jaren niet meer weg te denken. Vaak draaide hij de ochtenddienst, dan kon hij ’s middags mooi naar HZVV-1. Tot dat door zijn ziekte niet meer ging en hij ook nog die fijne vrijwilligersbaan moest staken.

Een clubman is ons ontvallen. HZVV en de HZVV-ers zijn hem veel dank verschuldigd. Velen heeft hij in de sport of in de kantine mogen bedienen. Altijd vriendelijk en op een bescheiden manier dienstbaar aan HZVV. Achter de bar van HZVV is voor altijd een lege plek ontstaan.

HZVV-ers die afscheid van Arie willen nemen en de familie willen condoleren zijn welkom in de Hoofdstraatkerk. Aanstaande woensdag 9 november al vanaf 9.15 uur. Daarna zal Arie in besloten kring worden begraven.

Bestuur en leden van HZVV wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen sterkte nu ze hem moeten missen.

Rouwkaart Arie Kok
Terug