HZVV meer dan voetbal alleen

Trainingsschema 2022/23

De puzzel is gelegd; het trainingsschema voor het seizoen 2022/23 is klaar. Het was weer een gepuzzel, maar het is gelukt om het grootste deel van de wensen van de diverse teams in te willigen. Kijk hier voor het nieuwe trainingsschema. Verzoek is om je ook aan dit schema te houden. Mocht je met een team onderling ruilen, dan is dat prima. Geeft dit dan wel door aan het wedstrijdburo.

LET OP! Na de zomerstop hervatten de teams de trainingen op verschillende data. Daarnaast is veld 1 – als alles volgens planning verloopt – vanaf 22 augustus tijdelijk niet beschikbaar wegens renovatie. Hetzelfde geldt voor veld 6. Daarom zijn alle teams verplicht om door te geven aan het wedstrijdburo of men gaat trainen. Reserveringen voor trainingsruimte kunnen tot nader order wekelijks t/m zaterdag worden gedaan. In het weekeinde wordt dan een indeling van de velden voor de trainingen gemaakt.

In het huidige seizoen kan er nog t/m 1 juli getraind worden. Daarna is het een aantal weken zomerstop, waarbij alleen nog op de woensdagavond tijdens het ‘zomeravondvoetbal’ gebruik gemaakt kan worden van de trainings- en kantinefaciliteiten. Maandag 25 juli zal HZVV 1 het eerste team zijn dat de voorbereiding op het seizoen 2022/23 start.

Terug