HZVV meer dan voetbal alleen

Teamklaverjassen: Team Stefanus prolongeert titel

Team Stefanus wist door een goede laatste speelavond met een score van 11.193 punten, wat goed was voor een tweede plaats, de seizoenoverwinning te pakken. Vooraf leken team Timmerman en Van der Goes 2 onderling uit te gaan maken wie de eindoverwinning zou pakken. Maar team Stefanus denderde er overheen en greep de eindoverwinning. Met een gemiddelde van 10.767 punten over de beste vijf speelronden, wisten ze beslag te leggen op de hoofdprijs.

Het beste team van deze laatste speelronde was team Dekker met een score van 11.289 punten. Door deze mooie score kwamen ze nog dicht bij de seizoenhoofdprijzen maar moesten Van der Goes 2 (derde plaats gemiddeld 10.630) en team Timmerman (tweede plaats gemiddeld 10.697) voor zich dulden.

Individueel was Klaas van Stefanus de beste van de avond met een score van 6.446 punten. Martin van Team Dekker eindigde op een tweede plaats met 6.271 punten en Marie, ook van team Dekker, was met de derde plaats de beste dame en met 5.912 punten.

Team Dijkuizen moest dit seizoen genoegen nemen met de veertiende en laatste plaats met een gemiddelde van 9.189 punten

Het speelschema voor het seizoen 2023 – 2024 zal ruim op tijd voor de eerste speelronde aan de teamcaptains bekend worden gemaakt.

Bekijk hier alle standen en uitslagen.

Terug