HZVV meer dan voetbal alleen

Teamklaverjassen 8 april: Team Stefanus de allerbeste

klaverjassen

Met 12 teams, 48 spelers ging de vijfde en voorlaatste speelronde van start. Dat de spanning voor de eindoverwinning toeneemt bleek wel uit het feit dat sommige spelers een extra drankje nodig hadden om de spanning aan te kunnen. Ook werd er geprobeerd extra punten te verkrijgen door voortdurend over “extra roem gooien” te praten, maar uiteindelijk zelf vergaten dit zelf te doen. Na drie ronden bleek de gezellige avond uiteindelijk te eindigen met Team Stefanus als de grote winnaar.

Team Stefanus stak er deze avond met kop en schouders bovenuit, met een score van 11.035 punten mochten ze met de mooie hoofdprijs van Slagerij Drenth naar huis. Manusiwa 1 eindigde met een respectabele achterstand op een tweede plaats 9.930 punten. Met een eindscore van 9.912 punten behaalde team Nederhoed een fraaie derde plaats.

Dat een speler van Team Stefanus individueel ook de eerste prijs zou winnen was dan ook geen verrassing. Verrassend was wel het aantal punten wat na drie ronden was behaald. Arnold was de beste met een individuele score van maar liefst 6.695 punten. Michel van Manusiwa1 eindigde als tweede met een score van 5.694 punten. Leo van Van der Goes Reizen 1 behaalde met een mooie score van 5.363 punten de derde plaats. Op vrijdag 20 mei wordt de laatste speelronde gehouden en direct daarna worden ook de eindprijzen van dit seizoen verdeeld. Dan zijn er 6 ronden gespeeld en de beste 4 ronden bepalen wie er met de eindprijzen vandoor gaan. Team Timmerman gaat aan kop op de voet gevolgd door Team Dekker. Ook Team Stefanus zou met een goede laatste speelronde nog mee kunnen doe voor de hoofdprijs.

Terug