HZVV meer dan voetbal alleen

Teamklaverjassen 10 februari: Team Stefanus in topvorm

klaverjassen

Met 14 teams, 56 spelers ging de vijfde speelronde van start. Team Stefanus verkeert in topvorm en het maakt voor de scores niet uit welke invallers er meedoen. Met invalster Monique Kamminga als inspirator behaalde team Stefanus voor de tweede keer op rij een 11.000 plus score. Met 11.418 punten gingen ze opnieuw met het grootste prijspakket van Slagerij Drent naar huis. Team Bel eindigde op plaats twee met een score van 10.772 punten. Team Manusiwa behaalde ook een mooie score van 10.526 en werd daarmee derde.

Monique van Team Stefanus was deze avond individueel duidelijk de beste met een score van 6.332 had ze een royale voorsprong op de nummer twee. Jan Willem van team Bel. Arnold, ook van Stefanus behaalde de derde plaats met een score van 5.744 punten.

Na vijf speelronden heeft team Stefanus het hoogste gemiddelde van 10,944 per speelronde. Zij hebben echter nog maar drie keer mee gedaan. Voor de eindoverwinning gelden de beste vijf speelronden. Van der Goes 2 heeft een gemiddelde van 10.572, maar over vijf speelronden en Team Manusiwa 2 bezet de derde plaats met een gemiddelde van 10.173 punten ook over vijf speelronden. Ook team Timmerman doet nog goed mee voor de eindoverwinning. Met nog drie speelronden te gaan belooft het nog een spannende strijd te worden

Op vrijdag 10 maart wordt de speelronde zes gehouden. Voor de spelers die het nog niet wisten. Aanvang 19.30 uur!

Bekijk hier alle uitslagen

Terug