HZVV meer dan voetbal alleen

Team Stafanus winnaars 4e ronde teamklaverjassen HZVV

klaverjassen

14 teams (56 deelnemers) waren naar de kantine gekomen om te strijden wie er met de heerlijke prijzen van slagerij Drent naar huis mocht gaan.

Twee teams lieten deze avond de concurrentie ver achter zich. Team Stefanus was uiteindelijk de beste met 11,152 punten en met maar 45 punten daarachter pakte Van der Goes Reizen 2 de tweede plaats 11.107 punten. Het gat naar de nummer drie was wel erg royaal. Team Koster behaalde de derde plaats met 9.959 punten. Het team van Van der Goes Reizen 1 scoorde maar 8.826 punten, en moest genoegen nemen met de veertiende en dus laatste plaats. Toch waren ze blij met de poedelprijs (droge worsten).

Individueel was Egbert van team Stefanus overduidelijk de beste. Met een score van 6.247 punten bleef hij Arnold (5.896 punten) ook van team Stefanus en Bert van Van der Goes Reizen 2 (5.765 punten), royaal voor.

De volgende speelronde wordt gespeeld op vrijdag 10 februari in de kantine van HZVV.

Omdat de speelronde in december, i.v.m. een wedstrijd van Oranje op het WK, kwam te vervallen heeft de wedstrijdleiding een extra speelronde op 12 mei ingepland.

Alle uitslagen en standen kunt u hier lezen / downloaden.

Terug