HZVV meer dan voetbal alleen

Sluiting accommodatie

Het einde van het seizoen nadert. Dat betekent dat ook de trainingen binnenkort zullen stoppen. Tot en met vrijdag 17 juni kan er volgens het trainingsschema worden getraind. Na het E- en F-toernooi op 18 juni kan er nog tot en met donderdag 30 juni gebruik gemaakt worden van de trainingsfaciliteiten op het Bentinckspark.
Teams die in de periode van 20 t/m 30 juni willen trainen moeten dit wel aangeven bij het wedstrijdburo (per mail of per app).  Zaterdag 2 juli vindt er de grote schoonmaakdag plaats, waarna de zomerstop aanbreekt.

De kantine is t/m 16 juni nog midweeks geopend en uiteraard op de zaterdagen in juni. Ook zal de kantine vanaf 22 juni op woensdagavond van circa 20.30 uur geopend zijn tijdens het ‘zomeravondvoetbal’. Tot en met 10 augustus is het mogelijk om vanaf circa 19.00 uur een balletje te trappen in het kader van het ‘zomeravondvoetbal’. Er zullen dan ook kleedkamers beschikbaar worden gesteld. Houd de komende periode ook met eventuele overleggen/vergaderingen rekening met de beperkte openingstijden van de kantine.
        

Terug