HZVV meer dan voetbal alleen

Selectienieuws

Afgelopen periode hebben er weer vele gesprekken plaatsgevonden tussen de TC en de selectiespelers van HZVV 1. De TC is blij te kunnen melden dat het geraamte van het elftal intact zal blijven.

Onze aanvoerder Alex Zomer heeft besloten er nog een jaar aan vast te plakken, ook dit jaar bewijst hij nog steeds van grote waarde te zijn. Ook de topscorer van 1J, Sander Dzemidzic blijft HZVV trouw. Het bevalt hem hier uitstekend en hij heeft het gevoel nog steeds stappen te kunnen maken.

Ook de as uit Groningen met Daan, Lorenzo en Yoran blijft volgend jaar te bewonderen op het Bentinckspark. Waar Tim Riksman eerder twijfelde om door te gaan, is hij nu enorm enthousiast om ook volgend seizoen het rood wit te dragen.

Jens van Rooijen, Tom Simons, Gabriël Fernando, Guus Sijtsma en Damyan van Goor, nieuwkomers van afgelopen zomer, blijven ook komend jaar bij de 1e selectie.

Ondanks hun jonge leeftijd, mogen we Jan Hup en Jesse van Dalen inmiddels wel oudgedienden noemen. Waar Jesse een seizoen moest missen wegens een ernstige blessure, moet ook Jan, zo het nu lijkt, het seizoen einde tot zijn grote spijt missen. “Wellicht nog een paar momenten in de laatste wedstrijden, maar dat zal spannend worden”, aldus de gretige middenvelder. Volgend seizoen zijn ook deze twee boys net als Dan de Jonge weer te bewonderen bij HZVV 1.

Dit jaar neemt HZVV ook afscheid. Oer HZVV-er Tim Mulder gaat bij zijn vrienden in het derde voetballen en keeper Rodney Rosink zal ook de club verlaten. Op het moment van schrijven is nog onzeker of Jorn Ballast volgend jaar er nog bij zal zijn.

Nieuw bij de selectie
Naast de al eerder aangekondigde Xander Jager, Milan Ronkes en Leon Mulder komen er nog 2 versterkingen naar HZVV;

Koen Steg

Van Jubbega komt Koen Steg (foto) de selectie versterken. Koen is een multifunctionele voetballer die op meerdere posities uit de voeten kan. Koen speelde voordat hij naar eersteklasser Jubbega ging bij ACV en in de jeugd van SC Heerenveen.

Tenslotte komt van vv Hoogeveen de 22- jarige Adam Hourmat over. Adam komt uit de jeugd van De Weide en vertrok daarna naar Kampong. Bij terugkomst in Hoogeveen sloot hij zich aan bij VV Hoogeveen zaterdag maar komend seizoen wil hij zichzelf uitdagen op een hoger niveau.

Nadat dit jaar Bram Otten en Noël van der Sleen hun opwachting maakten op het trainingsveld bij de selectie sluiten er ook komend seizoen enkele “mannen” uit de jeugd aan.

Terug