HZVV meer dan voetbal alleen

Selectienieuws m.b.t nieuwe en vertrekkende spelers

HZVV 1 Seizoen 2023 - 2024

De TC van HZVV is op dit moment weer druk bezig met de selectie voor komend seizoen. De gesprekken met de huidige groep verlopen positief en in goede harmonie, we zijn blij dat we de selectie grotendeels intact lijken te gaan houden, aldus deTC Naar verwachting zullen we binnen enkele weken de voltallige selectie rond hebben en dit dan hier ook delen.

Vertrekkende spelers
Verdediger Tim Riksman heeft aangegeven de voetbalschoenen voorlopig aan de wilgen te hangen. Na lang wikken en wegen heeft Tim de lastige beslissing genomen om voorlopig even afstand te nemen van het voetbal. “Wij vinden dit heel erg jammer, zeker gezien de waarde die hij al vele jaren heeft voor het team, maar we begrijpen en respecteren zijn beslissing.” Aldus Marcel Schoenmaker, namens de TC.

De sinds 1,5 seizoen teruggekeerde Tim Mulder heeft de TC laten weten zijn voetbal loopbaan recreatief te willen vervolgen. We zullen hem dus volgend seizoen niet terug zien het vlaggenschip.

Daarnaast hebben de TC en keeper Rodney Rosink in goed onderling overleg besloten de samenwerking aan het einde van dit seizoen te stoppen, drukke werkzaamheden en de reisafstand maken het lastig te combineren voor 28-jarige ondernemer.

Nieuwe aanwinsten
Milan Ronkes keert terug op het oude nest. Na een periode bij De Weide en twee seizoenen bij Alcides, komt de behendige aanvaller terug. “Ik heb een leuke tijd gehad, maar ben ook verheugd om terug te keren op het Bentinckspark”, aldus de 24-jarige aanvaller. TC-lid Mark van der Starren licht toe: “we hebben net als toen bij Tim Mulder, Milan nooit uit het oog verloren, je ziet dat hij een meer volwassen speler is geworden, we zijn blij met de terugkeer van deze HZVV-er.”

Rechterverdediger Leon Mulder maakt de overstap van vv Staphorst naar HZVV. De 23-jarige verdediger, woonachtig in Ommen, heeft er dan 4 seizoenen op zitten bij de 3e divisionist. De hardwerkende back, die het duel niet schuwt en altijd voorop gaat in de strijd, is blij met de overstap, “Na een geweldig leerzame periode wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de plannen van trainer Bram Freie”.

Doelman Xander Jager, 23 jaar en woonachtig in Meppel, gaat komend seizoen de strijd aan met Damyan van Goor voor een plek onder lat. De huidige doelman van Alcides geeft aan. “Eigenlijk was ik na het eerste contact direct heel enthousiast. Ik ben na vele jaren onder de lat bij Alcides, toe aan een nieuwe uitdaging. Hopelijk maakt de club dit jaar nog de stap naar de 4e divisie.“

Terug