HZVV meer dan voetbal alleen

Rabo ClubSupport is weer van start

Leden van Rabobank Het Drentse Land kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 26 september 2023 hun stem uitbrengen op 5 verenigingen die zij een warm hart toe dragen. HZVV doet hier ook aan mee. Hoe meer stemmen er op een club worden uitgebracht, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Vorig jaar was de opbrengst voor onze club zo’n € 1500,- . Dat is geld dat we natuurlijk prima kunnen gebruiken.

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het G-voetbal bij HZVV. Dus, als je gevraagd wordt je stem uit te brengen, vink dan ook HZVV als favoriete vereniging aan!

Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk leden, kennissen, vrienden, collega’s etc. op ons stemmen. Hiervoor dien je wel zelf klant te zijn bij de Rabobank en tevens lid te zijn. Lidmaatschap is gratis en makkelijk te activeren via de Rabo App of website via het menu “zelf regelen”. HZVV staat vermeld bij Rabobank Het Drentse Land. Help mee, zorg dat je lid van de Rabobank wordt en stem op ons. Hoe meer stemmen hoe meer sponsorgeld.

Alvast dank voor jouw stem en deel dit s.v.p. onder zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familieleden.

Hoe kan ik stemmen:

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies drie clubs en druk dan op ‘Stap 2’. Stem dus in ieder geval op HZVV.
  4. Verdeel de stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.
Terug