HZVV meer dan voetbal alleen

Nail Academy Nicolle balsponsor bij HZVV – Buitenpost

Mail Academy Nicolle

Hallo! Mijn naam is Nicolle Eshuis-Stam. Jullie kennen mij vast of herkennen mijn achternaam. Mijn man, Edward Eshuis heeft namelijk jarenlang bij HZVV 1 in het team gespeeld, mijn vader Jan Stam is voorzitter geweest en mijn moeder en ik hebben geholpen als vrijwilligers achter de bar in de Business Club.

Ik ben eigenaresse van Nail Academy Nicolle, een opleidingsinstituut voor Nagelstylistes, gevestigd in Hoogeveen. Zelf ben ik op mijn 17e gestart met een nagel-, en schoonheidssalon, dit was destijds in de Beauty Boerderij van mijn moeder. In 2004 ben ik het trainersvak gaan oppakken en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van nagels en beauty bieden wij aan. Wij houden ons dagelijks bezig met (online) productverkoop en geven cursussen aan nagelstylistes of aan mensen die graag nagelstyliste willen worden.

Ben je geïnteresseerd of ben je gewoon eens nieuwsgierig, check dan onze website of kom gezellig langs. www.nail-academy-nicolle.nl

Nail Academy Nicolle  wenst HZVV 1 veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt donderdag uiteraard op 3 punten tegen Buitenpost.

Terug