HZVV meer dan voetbal alleen

Jeugdopleiding HZVV traint haar staf op pedagogisch handelen

De jeugdopleiding van HZVV biedt haar kader/staf 4 interessante en educatieve cursusavonden aan onder leiding van 4SKILLS soccer academy. Alle trainers, assistenten, leiders, coördinatoren krijgen op 4 avonden verschillende onderwerpen aangeboden. De start is op 14 september as.

Onderwerpen zoals: motiveren, coachen, structureren, groepsdynamiek, differentiatie, verschillende soorten gedrag van spelers, maar ook ouders en een zeer actueel onderwerp deze tijd: grens overschrijdend gedrag, komen aan bod.

Waarom deze cursus
Niet al onze trainers hebben een pedagogische achtergrond en bieden deze 4 cursusavonden handvatten en handelsperspectief.

Als club en binnen de Jeugdopleiding organiseren we wel bijeenkomsten, maar specifiek inzoomen op didactisch handelen is vaak onderbelicht.  Met deze cursus en de kennisoverdracht gaat dit onze staf ondersteunen, vertrouwen geven en nog meer plezier. Tevens brengen we zo onze jeugdopleiding weer op een hoger niveau!

Om ervoor te zorgen dat deelname voor onze staf mogelijk is, doen wij misschien wel een beroep op een jou als ouder/verzorger om een training over te nemen. 

Vragen
Mail evt. vragen naar jeugd@hzvv.nl

Terug