HZVV meer dan voetbal alleen

Jan Hup 150 wedstrijden in HZVV 1

Op een regenachtige avond in november heeft Jan Hup in het bekertoernooi tegen SV Oosterwolde zijn 150ste wedstrijd in HZVV 1 gespeeld.

Voor aanvang van de wedstrijd HZVV 1 – SC Genemuiden 1 werd Jan door HZVV-voorzitter Henk de Jong gehuldigd met het bereiken van deze mijlpaal.

Saillant detail: ook de huldiging nadat Jan 100 wedstrijden had gespeeld in het rood-wit, vond plaats voor aanvang van een wedstrijd tegen SC Genemuiden. Bij die gelegenheid werd hij in de bloemen gezet door zijn grootvader en clubman pur sang Herman Naberman.

Jan Hup speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 op 22 augustus 2015 in de bekerwedstrijd tegen SV Bedum. Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 5 december 2015 tegen VVOG. HZVV 1 speelde dat seizoen in de Hoofdklasse C.

In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het elftal. Jan is de aanjager op het middenveld, het cement tussen de stenen. Een winnaar die coacht, passt, tackelt en altijd voorop gaat in de strijd. Alles voor het resultaat.

Zijn trainers tot nu toe waren Karlo Meppelink, Gert van Duinen en nu voor het derde seizoen Rick Mulder. 

In 150 wedstrijden HZVV 1 maakte Jan in totaal 6 doelpunten, waarvan 4 in competitie- en 2 in bekerwedstrijden.

Terug