HZVV meer dan voetbal alleen

Infunctie carrièremakers balsponsor bij HZVV – VKW

Wij zijn Infunctie. Niet zomaar een recruitment-/uitzendbureau, gevestigd in Hoogeveen en met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Emmen en Groningen. Met veel passie koppelen wij de juiste kandidaten aan de wensen van onze opdrachtgevers, wij doen dit op alle niveaus en binnen elke denkbare branches. Dit kan zijn op uitzend-/detacheringsbasis, maar veel van onze klanten kiezen er ook voor om kandidaten een direct dienstverband aan te bieden.

In de hedendaagse markt hebben veel bedrijven problemen met het aantrekken van goed personeel. Werknemers vragen tegenwoordig meer dan de vroegere standaarden. Het aanbieden van de mogelijkheid tot thuiswerken, flexibele werktijden, uitgebreide ontwikkelingsbudgetten en zelfs verzorgde lunches zijn steeds belangrijker en werkgevers moeten op dit front de strijd al aan met concullega’s. Wij weten ‘gelukkig’ hoe je de juiste mensen kunt bereiken en kunnen bedrijven hier dus uitstekend in faciliteren. En ja, aantrekken van nieuw personeel kost tijd en geld. Echter stilzitten of het aantrekken van niet passend personeel kost uiteindelijk meer. Daarnaast werken wij met het “no cure no pay” principe. Onze dienstverlening is dus gratis, totdat u tevreden bent met onze werkzaamheden en de uitbreiding van uw personeelsbestand een feit is!

Maar genoeg over werk, nu eerst een balletje trappen.

Wij wensen HZVV zaterdag veel succes tegen VKW en rekenen op een prettige pot voetbal. Lelijk mag natuurlijk ook…als er dan maar wel gewonnen wordt!

Namens Infunctie carrièremakers,

David Eshuis.

Terug