HZVV meer dan voetbal alleen

Infunctie carrièremakers balsponsor bij HZVV – Swift

Wij zijn Infunctie. Niet zomaar een recruitment-/uitzendbureau, gevestigd in Hoogeveen en met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Emmen en Groningen. Met veel passie koppelen wij de juiste kandidaten aan de wensen van onze opdrachtgevers, wij doen dit op alle niveaus en binnen elke denkbare branche. Dit kan zijn op uitzend-/detacheringsbasis, maar veel van onze klanten kiezen er ook voor om kandidaten een direct dienstverband aan te bieden.

In de hedendaagse markt hebben veel bedrijven problemen met het aantrekken van goed personeel. Veel branches kampen met tekorten en werkgevers moeten hier de strijd al aan met concullega’s. Wij weten hoe je de juiste mensen kunt bereiken en kunnen bedrijven hier zodoende uitstekend in faciliteren. En ja, aantrekken van nieuw personeel kost tijd en geld. Echter stilzitten of het aantrekken van niet passend personeel (mismatches) kost uiteindelijk meer. Daarnaast werken wij met het “no cure no pay” principe. Onze dienstverlening is dus gratis, totdat u tevreden bent met onze werkzaamheden en de uitbreiding van uw personeelsbestand een feit is!

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.

Wij wensen HZVV zaterdag natuurlijk veel succes tegen ‘de dames’ van Swift! 3 punten zijn op dit moment immers meer dan welkom…

Namens Infunctie carrièremakers, David Eshuis.

Terug