HZVV meer dan voetbal alleen

Henk Eenhuizen overleden

Henk Eenhuizen is op donderdag 8 september 2022 op 78-jarige leeftijd overleden. Henk was een HZVV-er in hart en nieren. Vanaf eind jaren ’60 was hij enkele jaren penningmeester in het hoofdbestuur van HZVV. Henk was altijd vriendelijk en hield er niet zo van op de voorgrond te treden. Hij was een bescheiden man en bleef het liefst op de achtergrond, maar was een harde werker met een rood wit hart. Henk was 53 jaar lid van HZVV.

Jarenlang was hij een avond in de week in de kantine aanwezig om Toto- en Lottoformulieren van de leden van HZVV af te handelen. Zittend achter een tafeltje stond hij iedereen vriendelijk te woord. HZVV ontving een deel van het deelnamegeld. Dat was een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. HZVV was zijn club en daar deed hij veel voor. Hij was ook jeugdleider en stond vaak met een grote glimlach langs het veld. Henk stond bij wedstrijden van het eerste elftal bij het entreehokje om kaartjes te verkopen.

Jarenlang heeft hij de thuiswedstrijden bezocht van zijn zoon Wilber, die onder andere in A2 keepte. Daarnaast bezocht hij altijd trouw de thuiswedstrijden van Dames 1 en de thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal. Hij was een stille genieter op de tribune. In 2017 was hij van de partij tijdens de reünie van de spelers van het eerste elftal van HZVV uit 1965 en 1970. In 1970, toen HZVV van de derde naar de tweede klasse promoveerde, was hij bestuurslid. Hij genoot met volle teugen van de contacten en het weerzien met oud-eerste elftalspelers. Door een afnemende gezondheid kon hij de afgelopen periode niet meer naar zijn geliefde voetbalclub komen kijken.

HZVV verliest een echte clubman, want dat was hij in hart en nieren. Wij wensen de familie veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Bestuur HZVV

rouwkaart Henk Eenhuizen
Terug