HZVV meer dan voetbal alleen

Familie fietstocht op Hemelvaartsdag

HZVV familie fietspuzzeltocht

Hemelvaartsdag wordt bij HZVV een dag voor de hele familie. Er kan dan namelijk gefietst worden door de prachtige omgeving van Hoogeveen.

Er zijn twee routes: één van 30 kilometer en één van 50 kilometer, uitgezet veelal over prachtige fietspaden door de schitterende Drentse natuur. Het wordt een fietspuzzeltocht, dus zullen er onderweg vragen beantwoord moeten worden. Beide tochten zijn geschikt voor de gewone fiets als ook voor de e-bike.

Starten kan tussen 9.30 en 11.00uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via een e-mail naar evenementen@hzvv.nl. Na opgave krijgt u uw definitieve starttijd te horen. Meedoen kost € 6,- per persoon. Hiervoor krijgt u onderweg een versnapering en na afloop een lichte lunch.

Eenmaal weer terug zal het bij HZVV al een gezellige boel zijn: voor de kleinste jeugd is er een springkussen en DJ Edwin en DJ Johan zullen zorgen voor gezellige muziek op het terras en in de kantine.
De hoop is dat iedereen ruim op tijd binnen is want om 15.00 u is de aftrap van de wedstrijd HZVV 1 – Buitenpost 1.

Ook na deze wedstrijd zal de muziek nog te horen zijn en is er nog tijd voor een hapje en een drankje. Dus geen andere plannen maken deze dag….gewoon…op fietse…de baandn vol met wind dan hej ja niks te klaagn……

Graag allen tot 26 mei, Hemelvaartsdag!

Namens het fietscommitee:
Marcel, Marian, Michel, Cor.

Terug