HZVV meer dan voetbal alleen

Ereleden HZVV balsponsor bij wedstrijd HZVV – WV-HEDW

Op de foto v.l.n.r.: Jantinus Mulder, Jan Klein, Frans Wobben, Jaap Tigelaar en Cor Timmerman

Jaap Tigelaar werd op 10 november 2008 benoemd tot erelid na jarenlang in verschillende functies o.a ledenadministratie, kantine te hebben gefunctioneerd. Jaap is ook nu nog elke dag bij HZVV aanwezig in de onderhoudsploeg

Jan Klein heeft heel veel functies bekleed bij zowel HZVV als bij KNVB  in de periode 1973 – 2018 o.a voorzitter pupillensectie, jeugdsecretaris , voorzitter en later bestuurslid HZVV,en werd in 2016 benoemd als lid van verdienste van de KNVB voor zijn vele werk voor KNVB

Frans Wobben bekleed al vele jaren allerlei functies binnen HZVV, o.a leider en grensrechter van HZVV 1, betrokken bij de bouw en voorbereiding van het huidige sportcomplex en is nu nog steeds betrokken bij het beheer en onderhoud.

Jantinus Mulder is vanaf 1978 in verschillende functies actief bij HZVV o.a jeugdtrainer, verzorger en teammanager van HZVV 1.

Cor Timmerman heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot de grote organisator van allerlei evenementen zoals  o.a karbidschieten, klaverjassen, allerlei verlotingen.

De Ereleden van HZVV wensen HZVV 1 veel succes toe met de wedstrijdbal en hopen zaterdag uiteraard op 3 punten tegen WV-HEDW.

Terug