HZVV meer dan voetbal alleen

De wedstrijdbal voor de wedstrijd HZVV-s.v. Huizen wordt aangeboden door de HZVV Old Stars.

HZVV Old Stars bestaat sinds augustus 2015. De zestig plussers van HZVV Old Stars vormen een nog steeds groeiende tak binnen HZVV. Zij spelen elke woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur Walking Football en de leden genieten van het spelletje, maar ook van de gezelligheid en de sociale contacten. Dit initiatief van Frans van Dorst en voormalig trainer Jannes Hofsteenge uit Wilhelminaoord blijkt een schot in de roos, want de Old Stars begonnen officieus in 2014 met acht voetballers, maar inmiddels telt HZVV maar liefst 27 Old Stars. Elk seizoen wordt begonnen met twee demonstratietrainingen en die leverden elke keer weer nieuwe enthousiaste leden op.

Er wordt iedere woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur getraind op het hoofdveld. Het gaat ook voor een groot deel om de gezelligheid en vanaf 9.30 uur drinken de Old Stars gezamenlijk een kop koffie en praten na afloop gezellig na in de kantine. Naast leden en oud-leden van HZVV hebben zich ook niet-leden verbonden aan de Old Stars. Het is een mooie manier voor zestigplussers om in beweging te blijven door middel van de voetbalsport. Er mag echter niet gerend worden en de bal mag niet hoger gespeeld worden dan heuphoogte. Dat is nog steeds wel wennen, maar dat gaat al steeds beter en er wordt steeds beter gecombineerd.

HZVV Old Stars heeft ook een hoofdsponsor, want De ZorgZaak in Hoogeveen heeft trainingspakken beschikbaar gesteld voor alle spelers. Alle deelnemers worden voor elk seizoen getest tijdens een fitheidstest, die door medewerkers van de ZorgZaak wordt uitgevoerd.

U bent welkom op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.15 uur. Komt dat zien!! 

Wij wensen HZVV 1 een mooie en sportieve wedstrijd met als beloning de 3 punten.

HZVV Oldstars
Terug