HZVV meer dan voetbal alleen

Competitie-indelingen fase III (voorjaar 2023)

De KNVB heeft de indelingen van de competities bekendgemaakt voor de teams die uitkomen in fase III c.q. de voorjaarscompetities. Naast de jeugdteams betreft het de poules van de reserve 2e klasse bij de senioren, waar HZVV 3 in uitkomt. De indelingen zijn hier te vinden. Het wedstrijdprogramma wordt morgen – donderdag 12 januari – bekend. Let op dat de aanvangstijden van de wedstrijden zoals die o.a. in de voetbal.nl-app verschijnen altijd onder voorbehoud zijn. De thuisspelende vereniging heeft het recht om het aanvangstijdstip van een wedstrijd tot 8 dagen voor de wedstrijddatum éénzijdig aan te passen. Voor de feestdagen was de indeling en het programma van de diverse jeugddivisies al bekend.

De wedstrijden van fase III bij de Jo8- t/m Jo12-teams beginnen op 21 januari. Dan starten ook de competities van de Mo17-1 en Mo20-1. De laatste wedstrijden in fase III van de jongste jeugd worden op 18 maart gespeeld. Een week later start dan ook de laatste fase. Fase III van de meidenteams loopt tot eind mei.

Ook bij de oudere jeugd loopt fase III tot het einde van het seizoen. Zij starten met de competitie op 4 februari. Jo14-1 begint als eerste team aan de competitie in het nieuwe jaar. Zij spelen in de 3e divisie komende zaterdag 14 januari al hun eerste wedstrijd. Het andere jeugdteam van HZVV dat op divisieniveau speelt, Jo13-1, trapt op 28 januari weer af. Zie ook de speeldagenkalender voor wanneer de diverse speeldagen staan geprogrammeerd. Let op dat de KNVB hiervan kan afwijken.

Terug