HZVV meer dan voetbal alleen

BYD Meppel balsponsor tijdens HZVV 1 – GRC Groningen 1

HZVV is verheugd om aan te kondigen dat BYD Meppel, onderdeel van de ADG Groep, autodealer in Drenthe en Groningen, de balsponsor zal zijn tijdens de wedstrijd HZVV tegen GRC Groningen 1. BYD Meppel is de officiële dealer van het innovatieve Chinese automerk BYD. Dit merk, dat staat voor “Build Your Dreams,” maakt indruk in de autowereld met zijn vooruitstrevende technologieën en milieuvriendelijke benadering.

BYD Meppel

Over BYD
BYD is een snelgroeiend automerk dat zich onderscheidt door zijn sterke focus op duurzaamheid en technologische innovatie. Het merk is opgericht in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van elektrische voertuigen (EV’s) en batterijtechnologie. Met de eigen ontworpen en geproduceerde Flat-Blade batterij-technologie onderscheiden ze zich van alle andere merken.

BYD en Voetbal
BYD’s betrokkenheid bij voetbal gaat verder dan alleen lokale sponsoring. In 2024 zal BYD de hoofdsponsor zijn van het Europees Kampioenschap Voetbal (EK). Deze belangrijke samenwerking onderstreept BYD’s toewijding aan de sport en hun ambitie om wereldwijd een positieve impact te hebben. Dit partnerschap benadrukt de gedeelde waarden van innovatie, duurzaamheid en teamwork, zowel op de weg als op het veld.

BYD Meppel en de ADG Groep zijn trots om deel uit te maken van deze spannende tijd voor zowel de automobielindustrie als de lokale sportgemeenschap. Kom naar de wedstrijd en ontdek meer over dit baanbrekende automerk en hun inzet voor een duurzame toekomst.

HZVV bedankt BYD Meppel voor hun steun en kijkt uit naar een spannende wedstrijd tegen GRC Groningen 1!

Terug