HZVV meer dan voetbal alleen

Balsponsor HZVV – d’ Olde Veste ‘54: Arie Lunenborg

Aanstaande zaterdag zal Arie Lunenborg als balsponsor optreden tijdens de wedstrijd HZVV – d’ Olde Veste ‘54.
Arie Lunenborg werd op 1 januari 1950 geboren in Middenbeemster. Toen hij 5 jaar oud was verhuisde hij samen met zijn ouders naar Stuifzand, waar zijn vader beheerder werd van Ons Dorpshuis.
Na de lagere school ging Arie naar de Ambachtsschool in Hoogeveen om daar het beroep van schilder te leren. Op zijn 16e ging hij bij Lucas Aardenberg in Hoogeveen werken. Hij werkte daar anderhalf jaar en ging daarna naar Thomas en Drijver (tegenwoordig heet dat Ardagh). Hij heeft daar 42 jaar op de afdeling Lakkerij / Drukkerij gewerkt.

Ook is Arie jarenlang vrijwilliger geweest bij HZVV.
Arie is bij HZVV begonnen als grensrechter bij de B-junioren.
Daarna werd hij gevraagd om grensrechter te worden bij HZVV 2.
Koos Dijkhuis was in die tijd trainer bij HZVV 2.

Van 1993 tot en met 1996 is Arie grensrechter geweest bij HZVV 1.
In zijn eerste seizoen bij HZVV 1 was Jan Lijzen hoofdtrainer van HZVV 1, het tweede seizoen Guus Hoevenberg en het laatste seizoen Luitzen Nijboer.

Naast supporter van HZVV 1 is Arie ook een fervent supporter van Feyenoord. Zo bezocht hij jarenlang alle thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord. Ook bezocht Arie veel Europa Cup duels in Rotterdam, maar ook veel steden in Europa. Zo heeft hij wedstrijden van Feyenoord bezocht in IJsland, Moskou, Bremen, London, Liverpool en Monaco.

Arie wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag tegen d’ Olde Veste ‘54 uiteraard op een positief resultaat.

Terug