HZVV meer dan voetbal alleen

Autobedrijf Van der Weide is balsponsor bij HZVV-SVBO

Autobedrijf Van der Weide aan de Tamboerlaan 1 en HZVV zijn al jaren aan elkaar verbonden. Het bedrijf bestaat sinds 1988 en is een echt familiebedrijf. Remco nam het bedrijf tien jaar geleden over van zijn vader. Zoon Ruben werkt ook in het bedrijf en het is de bedoeling dat hij ooit het autobedrijf zal overnemen. Autobedrijf van der Weide telt momenteel vijf medewerkers en eigenaar Remco noemt zijn bedrijf een gemakkelijk toegankelijk autobedrijf. ,,Iedereen is welkom. Er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen kan hier zo maar naar binnen lopen. Dat is ook onze kracht.”

Bij autobedrijf Van der Weide kan een ieder terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, deskundig advies en verkoop van alle merken gebruikte auto’s. Sinds 1 januari 2022 heet het bedrijf Bosch Car Service Van der Weide. Het familiebedrijf staat niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt er ook terecht voor andere zaken. Zo kunt u naast pechhulp ook bij Bosch Car Service Van der Weide terecht voor een autoverzekering, autofinanciering, onderhoud van leaseauto’s en betrouwbare tweedehandsauto’s. APK, onderhoud en reparatie van het hoogste niveau, voor alle merken en modellen.

Voor gegarandeerd betaalbare kwaliteit en een zeer persoonlijke werkwijze. Dat is Bosch Car Service Van der Weide.

Remco van der Weide is een fervent supporter van HZVV 1. ,,Ik vind gezelligheid bij HZVV en voor corona was ik bij elke thuis- en uitwedstrijd van HZVV 1 aanwezig. Ik wil graag door  het aanbieden van de wedstrijdbal iets terug doen voor de club.”

Bosch Car Service Van der Weide wenst HZVV 1 veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag uiteraard op 3 punten tegen SVBO.

Terug