HZVV meer dan voetbal alleen

Trainingspakken jongste jeugd (stand van zaken)

trainingsjack HZVV Jako

Gisteren is er nog contact geweest tussen HZVV en de leverancier. De verwachting is dat we op korte termijn de vouchers kunnen uitgeven. Voor deze voucher dien je als ouder/verzorger ‘voor ontvangst’ te tekenen. Hoe en wanneer, communiceren we zodra de vouchers binnen zijn.

Met deze voucher kun je bij Intersport Jan Bols een trainingspak bestellen. Er zijn in de winkel ook zgn. ‘paspakken’, zodat je de juiste maat kunt bepalen. Het trainingspak wordt standaard geleverd met het logo van HZVV. Daarnaast is het mogelijk om tegen, zelf met Intersport Jan Bols af te rekenen meerprijs, de initialen op de voorkant van het jack te laten drukken. Namen of reclame o.i.d. op de rugzijde is niet toegestaan.

Dit seizoen zijn de JO8, de JO10, de JO12 en de nieuwe leden van de jongste jeugd aan de beurt. Volgend seizoen de rest van de jongste jeugd. Zij kunnen nog een seizoen gebruik maken van het Hummel trainingspak dat niet ingeleverd hoefde te worden. Zo hebben we na 2 seizoenen, tegen ca. de helft van de winkelwaarde, alle jongste jeugdleden in mooie nieuwe Jako trainingspakken, die ook nog eens eigendom van jezelf zijn.

Terug